Capfun Familie Camping in Brabant!

Animatie & Recreatie

Op Camping Rakelbos is iedereen van harte welkom. We bieden voor alle leeftijden volop animatie en vertier. Elk jaar wordt er voor jong en oud een zo interessant, divers mogelijk programma gemaakt. Dit alles wordt voornamelijk mogelijk gemaakt dankzij onze vrijwilligers.
Camping Rakelbos beschikt over een eigen Recreatiecommissie voor de organisatie en coördinatie van de activiteiten. Daarnaast zijn er nog bijna 150 vrijwilligers voor assistentie bij de uitvoering van de activiteiten.

 

Vanaf Pasen verzorgt het Recreatieteam tal van activiteiten voor kinderen, volwassenen en senioren.
Aan nagenoeg al deze activiteiten kan men gratis deelnemen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze lotto- en bingo opbrengsten.
Alle activiteiten staan in onze recreatiemap. Hierin word duidelijk aangegeven hoe en wanneer en hoe men zich kan opgeven. Kijkt U eens bij de foto's op deze site om een impressie te krijgen van de activiteiten.
Alle vrijwilligers zetten zich elk seizoen ten volle in om er een groot feest van te maken.

 

Neem eens een kijkje op de site, daar staan alle bestuursleden met foto en een stukje tekst over wie ze zijn en waar ze voor staan.
In Nederland zit het weer niet altijd mee.
Een flinke plensbui of tropische temperaturen... geen probleem, dankzij de grote mate van inzet en flexibiliteit in ons team komt er altijd een creatieve en doeltreffende oplossing in elke situatie!
Wij als camping zijn natuurlijk erg trots op ons Recreatieteam en alle vrijwilligers!
Deze mensen maken voor velen de vakantie op Camping Rakelbos tot een unieke ervaring.


Neem een kijkje in ons Recreatieprogramma

 

Terug