Capfun Familie Camping in Brabant!

Animatie & Recreatie

Capfun Camping Rakelbos beschikt over een eigen Recreatiecommissie voor de organisatie en coördinatie van de activiteiten. Daarnaast zijn er nog bijna 100 vrijwilligers voor assistentie bij de uitvoering van de activiteiten. Deze commissie is opgezet door de vaste gasten van camping Rakelbos. De camping organiseert geen Capfun animatie. Meedoen aan de activiteiten van het animatieteam is afhankelijk van beschikbaarheid. Vanwege de huidige sanitaire maatregelen betreffende Corona, is de organisatie van animatie activiteiten beperkt en loopt tot 21/08/2020. 

 

Vanaf Pasen verzorgt het Recreatieteam tal van activiteiten voor kinderen, volwassenen en senioren.
Aan nagenoeg al deze activiteiten kan men gratis deelnemen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze lotto- en bingo opbrengsten.
Alle vrijwilligers zetten zich elk seizoen ten volle in om er een groot feest van te maken.

 

Neem eens een kijkje op de site, daar staan alle bestuursleden met foto en een stukje tekst over wie ze zijn en waar ze voor staan.
In Nederland zit het weer niet altijd mee.
Een flinke plensbui of tropische temperaturen... geen probleem, dankzij de grote mate van inzet en flexibiliteit in ons team komt er altijd een creatieve en doeltreffende oplossing in elke situatie!
Wij als camping zijn natuurlijk erg trots op ons Recreatieteam en alle vrijwilligers!
Deze mensen maken voor velen de vakantie op Camping Rakelbos tot een unieke ervaring.

 

Terug